Не знімати та не розповсюджувати відео ворожих прильотів: СБУ звернулася до мешканців України (Відео)

Співробітники Служби безпеки України закликають усіх мешканців країни не знімати та не поширювати відео ворожих прильотів. Відповідну інформацію 11 жовтня опублікували на офіційній Facebook-сторінці СБУ.

Опублікований запис можуть використовувати не лише російські пропагандисти, а й російські військові. Побачивши наслідки своїх ударів, рашисти можуть завдати їх повторно та точніше.

“Саме так сталося з громадянином на відео, який поділився з друзями записом атаки дронів-камікадзе, де було чітко видно масштаби влучання в об’єкт критичної інфраструктури”, — йдеться у повідомленні.

У СБУ нагадують, що за подібні дії передбачено кримінальну відповідальність. Правоохоронці активно відпрацьовують кожен випадок розповсюдження таких відео в Інтернеті. Приймаються всі необхідні пошуково-процесуальні дії щодо встановлення та притягнення фігурантів до відповідальності.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі