Недільний удар по Харкову: пошкоджено 15 будівель

Вчора о 8:20 росіяни завдали двох ракетних ударів ракетами С-300 по центру Харкова, внаслідок чого було пошкоджено будівлю Харківського національного університету міського господарства імені О. Бекетова та житлові будинки.

Як повідомив сьогодні зранку голова ХОВА Олег Синєгубов, поранення зазнали 5 цивільних осіб. Станом на зараз у лікарні перебуває 54-річна жінка у стані середньої тяжкості. Решта мають легкі ушкодження та лікуються амбулаторно.

Удар терористів РФ по Харкову 5 лютого: у мережі показали фото пошкоджених будівель

За даними Департаменту житлово-комунального господарства, внаслідок ракетниїх ударів РФ пошкоджень зазнали 15 об’єктів. Зокрема, у восьми житлових будинках було пошкоджено 193 вікна в квартирах і 36 вікон у під’їздах. Також було завдано пошкоджень дахам чотирьох житлових будинків загальною площею понад 1,8 тис. кв. м.

Як зазначили в КП «Харківські теплові мережі», аварійні бригади оперативно локалізували можливі збої в системі теплопостачання будинку, який найбільше постраждав від обстрілів. Фахівці перевірили всі квартири на предмет витоків теплоносія, після чого підключили до центрального опалення внутрішньобудинкові системи та розповітрили стояки. За результатами обстежень фахівцями КП «Харківводоканал», пошкоджень у системі водопостачання та водовідведення будинків не було.

У ліквідації наслідків учорашнього обстрілу було задіяно 170 працівників комунальних підприємств, а також понад 20 одиниць спецтехніки.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі