Ні з ким не конфліктував: силовики знайшли школяра, чий номер використовують при “мінуваннях”

У Харківській області силовики розшукали школяра, чий номер вказаний у повідомленнях про “мінування” шкіл. Сам хлопець живе в селищі Кам’яна Яруга та до злочину не причетний. Про це повідомили власні джерела Newsroom в правоохоронних органах.

У Харкові знову шукають вибухівку в школах та торгових центрах

Нагадаємо, 6 та 7 грудня Харків захлеснула хвиля заяв про вибухівку на різних об’єктах. У перший день шість шкіл отримали повідомлення, в яких якийсь Руслан вимагав перевести сім мільйонів гривень на два мобільних номери. В іншому випадку він погрожував підірвати школи разом з дітьми. У підсумку поліція перевірила 193 школи та 23 технікуми, але ніяких вибухових речовин не знайшли.

Незабаром силовики зуміли розшукати підлітка, чий номер був вказаний в повідомленнях. Хлопець розповів, що ні з ким не конфліктував останнім часом та не знає, кому могло знадобитися вказувати його номер.

Мінування аеропорту та “Каравану”: поліція евакуювала 5600 осіб

Нагадаємо, раніше в Золочівському районі Харківської області затримали підозрюваного в “мінуванні” відділення Пенсійного фонду. Ним виявився 60-річний житель села Олександрівка. Поліцейські евакуювали з двоповерхової будівлі 15 осіб, після чого оглянули понад 2300 квадратних метрів приміщень та прилеглої території. Жодних вибухових пристроїв силовики не знайшли. А через всього кілька годин правоохоронці встановили особу “лжемінера”. Чоловік зізнався, що хотів “провчити” співробітників ПФ після конфлікту.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі