Нове меню у школах: ліцей для майбутніх рятувальників вдвічі переплатив за сочевицю

У Харківській області після впровадження нового шкільного меню були зафіксовані факти переплати за продукти. Так, наприклад, сочевиця обходиться в суму від 50 до 120 гривень. Про це повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”.

Парк Горького переплатив за граніт 300 тисяч гривень

Найдорожче боби обійшлися деяким навчальним закладам Харкова та Балаклії. Так, у балаклійських дитсадках сочевицю купували по 88 гривень, а в місцевій спецшколі – по 90 гривень за кілограм. Для порівняння, в Чкаловській громаді зуміли вкластися в 50 гривень за кг.

Втім, рекордні ціни були зафіксовані в обласному центрі. У Харківській спецшколі №3 продукт купили по 112 гривень, а в професійному ліцеї “Рятувальник” – навіть по 120 гривень за кілограм.

У Харкові на вилов та утримання бездомних тварин планують витратити 7,5 мільйона гривень

Нагадаємо, раніше в Харкові підприємця звинуватили в розтраті коштів при ремонті лікарні. За даними слідства, наприкінці 2018 року адміністрація лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги № 4 імені Мещанінова уклала з підприємцем договір на капітальний ремонт фасаду. Підрядник завищив вартість виконаних робіт, а також ціну будівельних матеріалів та завдав збитків на суму 140 тисяч гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі