Обласну лікарню в Харкові планують перетворити на хаб з майданчиком для гелікоптера

В.о. головиХарківської обласної державної адміністрації розповів про великі проекти, які планують реалізувати наступного року в межах програми президента України “Велике будівництво”.

“Ми входимо в новий рік з великими планами. Президент ставить перед нами багато завдань у інфраструктурному сенсі. Я за ці чотири з половиною місяці захистив у Києві дуже багато інфраструктурних проектів. І ми вже розуміємо джерела фінансування. Ми можемо стверджувати, що на наступний рік це фінансування буде, й ці інфраструктурні проекти будуть реалізовані в нашому регіоні”, – зазначив Олександр Скакун.

Серед них – повне оновлення Харківської обласної лікарні, що знаходиться на вулиці Трінклера.

“Це має бути лікарняний хаб, де між собою будуть з’єднані всі корпуси. Ми там хочемо побудувати великий новий корпус з майданчиком для гелікоптера, який буде з’єднаний зі старими корпусами, які також будуть відремонтовані. Крім того, хочемо побудувати там великий центр планування сім’ї”, – сказав Олександр Скакун.

За його словами, у 2022-му триватиме оновлення обласної дитячої лікарні №1 на вулиці Клочківській.

“Ми хочемо реалізувати багато нових інфраструктурних об’єктів у спорті. І націлені на “Велике будівництво” автодоріг. Ще дуже багато таких планів, які вже захищені в Києві, захищене їх фінансування. Тому до кінця наступного року ми матимемо результат у вигляді нових інфраструктурних об’єктів, які потребує кожен житель Харківського регіону”, – підкреслив в.о. очільника Харківської ОДА.

Коментарі