Обстріл електропідстанції у Харківській області: відомі імена загиблих співробітників (Фото)

Про це 13 вересня повідомили у прес-службі Національної енергетичної компанії “Укренерго”.

Внаслідок російського ракетного удару по підстанції “Укренерго” ввечері 11 вересня на Харківщині загинули двоє співробітників компанії – диспетчер Світлана Курилович та енергетик Олександр Холодний. Того дня вони перебували на території підприємства.

“Всі півроку повномасштабної війни Світлана та Олександр безвідмовно виконували свої обов’язки, підтримуючи роботу підстанції, від якої залежало енергоживлення кількох регіонів України та сотень тисяч людей. Світлана Курилович 30 років пропрацювала на підстанції – спочатку електромонтером, кілька останнніх років – диспетчером. 26-річний Олександр Холодний прийшов на підстанцію два роки тому, отримавши диплом бакалавра у Харківському політехнічному університеті”, – розповіли у прес-службі “Укренерго”.

У Світлани Курилович залишилася 23-річна донька, в Олександра Холодного – батьки.

У прес-службі компанії повідомили, що родичі загиблих отримають фінансову допомогу та іншу всебічну підтримку.

“Незважаючи на наш біль, ми продовжуємо працювати. Відновлення варварськи пошкодженої цивільної енергетичної інфраструктури продовжується. Терористи нас не залякують”, – повідомили в “Укренерго”.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі