Президент нагородив орденом волонтерку з Харкова

Володимир Зеленський підписав указ про нагородження 36 осіб на честь Міжнародного дня волонтера. У списку опинилася одна представниця нашого міста. Про це стало відомо з документа, опублікованого на сайті глави держави.

Зеленський нагородив харківських фармацевтів

Голова благодійного фонду “Квіти життя” Наталія Івашура була відзначена орденом княгині Ольги III ступеня. Її організація існує з 2009 року і займається допомогою дітям з аутизмом і розладами мови.

Нагороди від президента також отримали почесний консул України в місті Вроцлав Гжегож Джика, лікар дитячої клініки Shriners Геннадій Фузайлов, голова організації “Допомога Східній Європі” датчанка Еллен Марі Хансен та інші волонтери.

Стало відомо, навіщо Зеленський їде до Харкова

Нагадаємо, Володимир Зеленський 1 грудня під час щорічного звернення у Верховній Раді вручив орден князя Ярослава Мудрого IV ступеня фізику Борису Гриньову. Харків’янин є академіком Національної академії наук та директором Інституту сцинтиляційних матеріалів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі