Обстріли Харківщини: росіяни поранили 14-річного хлопця і двох чоловіків

Протягом минулої доби російські загарбники масовано з артилерії, мінометів, з використанням керованих авіабомб та іншого озброєння обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У селищі Козача Лопань Харківського району пошкоджено 6 приватних будинків, сталися пожежі. Зазнали поранення 2 чоловіків – 67-ми та 66-ти років.

За даними Харківської облпрокуратури, у Куп’янську снаряд влучив поблизу місцевого пляжу. Зазнав поранення 14-річний хлопець. Його госпіталізовали в середньо-важкому стані.

Протягом дня під постійним вогнем було село Подоли Куп’янського району. В селі пошкоджено кілька приватних будинків, сталися пожежі.

У cелі Кучерівка Куп’янського району обстрілами пошкоджено приватні будинки, автомобілі, сталася лісова пожежа.

Внаслідок масованих обстрілів Вовчанська пошкоджено кілька приватних будинків та елеватор.

Внаслідок удару керованою авіабомбою по селищу Куп’янськ Вузловий Куп’янського району, пошкоджено будівлю цивільного підприємства.

У cелі Сірий Яр Куп’янського району обстрілами пошкоджено 4 приватних будинки, сталися пожежі.

Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 6 га території та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів.

На лінії фронту тривають бої. Ворог здійснив чергову невдалу спробу піти вперед в районі Синьківки, але відступив під вогнем ЗСУ.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі