Обстріли Харківщини за добу: росіяни били з мінометів, артилерії та скидали авіабомби

Минулої доби доби військові рф обстрілювали прикордонні та прифронтові райони Харківщини з мінометів, артилерії, скидали авіабомби. Через атаки росіян на мирні населені пункти області поранення отримали цивільні громадяни. Про це повідомив очільник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

Так, на Куп’янськ росіяни скинули керовану авіабомбу КАБ-500 та обстріляли місто з РСЗВ «Ураган». Поранення отримала 57-річна цивільна жінка. У місті пошкоджено будівлю навчального закладу, багатоквартирний будинок, приватні домоволодіння.

Внаслідок ворожого артобстрілу Курилівки Куп‘янського району пошкоджено 6 приватних домоволодінь та 2 автомобіля.

У Харкові зруйнована практично вся критична енергоінфраструктура — Терехов

У Люботині внаслідок ракетного обстрілу із ЗРК С-300 пошкоджено нежитлову будівлю. На місці влучання у ґрунті виявлено вирву розміром 6 на 6 метрів глибиною 3 м.

На Вовчанськ росіяни скинули керовані авіабомби. Постраждала 27-річна жінка. З осколковими пораненнями в стані середньої важкості її доставили в лікарню. Внаслідок атаки росіян на місто пошкоджено будівлі на території приватного підприємства, приватні домоволодіння, господарчі будівлі, гаражі, паркани, автомобілі. Повністю згорів житловий будинок.

Також ворог завдав удар авіабомбою КАБ по селу Чернещина Ізюмського району. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено чотири житлові будинки, один будинок знищено.

Близько 23:00 росіяни обстріляли з артилерії та завдали удар КАБами по селу Вовчанські Хутори Чугуївського району. Пошкоджено будинок культури, адмінбудівлю, амбулаторію, приватне домоволодіння, зруйновано гараж.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі