Обстріли та авіаудар по Харківській області: у Генштабі назвали постраждалі населені пункти

На Харківському напрямку рашисти застосовували танки, а також реактивну та ствольну артилерію. Вони завдавали ударів у районах 23 населених пунктів. Про це повідомили в українському Генштабі.

Рашисти обстріляли ракетами С-300 Шевченківський район Харкова

За даними ЗСУ, сьогодні російські окупанти обстрілювали Золочів, Дуванку, Дементіївку, Руську Лозову, Черкаські Тишки, Мосьпанове, Прудянку, Світличне, Розплідник, Лісове, Руські Тишки, Петрівку, Михайлівку, Коробочкіне, Пришиб, Перемогу, Українку, Рубіжне, Старий Салтів, Стару Гнилицю, Велику Бабку та Молодову.

“Нанесли авіаудар неподалік Прудянки. Вели повітряну розвідку за допомогою БПЛА біля Петрівки, Федорівки та Дементіївки. Задіяв засоби радіоелектронної боротьби в районах Іванівки, Студенки, Василенкова та Гетьманівки”, – розповіли у Генштабі.

Передавав окупантам дані про рух колон ЗСУ: мешканцю Дніпра ухвалили вирок (Фото)

Крім того, російські окупанти продовжують обстріли на Слов’янському напрямі. Під удар потрапили населені пункти як у Донецькій, так і Харківській області. У нашому регіоні рашисти застосовували артилерію в районах Протопопівки, Великої Комишевахи, Гусарівки, Чепіля, Мечебілового, Норцівки, Довгенького, Вірнопілля, Червоного, Карнаухівки, Рідного та Дібрівного.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі