На Миколу Харківського подали нову заяву: підлітка підозрюють у викраденні авто

У прокуратуру направили звернення з проханням відкрити ще одне кримінальне провадження щодо Учасника смертельної ДТП на проспекті Гагаріна. Про це сьогодні повідомили в юридичній компанії “Міллер”, яка представляє в суді сторону потерпілих — дітей загиблого водія Chevrolet Aveo.

Адвокати просять зареєструвати нову заяву щодо Миколи Харківського за статтею 289 (“викрадення автомобіля”) КК України.

У Харкові п’яний водій в’їхав у паркан приватного будинку

“Під час слідства наші адвокати встановили обставини, які вказують на факти можливого вчинення Миколою Харківським кількох кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним заволодінням транспортними засобами”, — йдеться в повідомленні юридичної компанії “Міллер”.

Зніс два авто та врізався в будівлю: поліцейські з’ясовують обставини ДТП в Харківській області

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської сталася смертельна ДТП. 16-річний водій Infiniti проїхав на заборонний сигнал світлофора та зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці аварії. Також важкі травми отримали троє пасажирів Infiniti — їх госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху”). 16-річного водія Infiniti Миколу Харківського затримали, йому загрожує до восьми років в’язниці.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі