Оглядовий майданчик Держпрому відвідали близько 2500 осіб

На оглядовому майданчику в Держпромі облаштували дві локації: внутрішнє приміщення, де розташована туристична експозиція, та оглядову зону на даху 12-го поверху будівлі.

“Завдяки Програмі Президента “Велике будівництво” реконструйовано будівлю Держпрому та збудовано оглядовий майданчик. У процесі реконструкції оглядового майданчика було встановлено новий ліфт та виконано внутрішні оздоблювальні роботи. А вже наприкінці літа цього року до 30-річчя Незалежності України відбулося урочисте відкриття”, – розповів директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков.

Окрім цього, на 12 поверсі 6-го під’їзду Держпрому влаштували металевий паркан, скляну огорожу та встановили бінокль. За даними директора Держпрому Миколи Чехунова, за час роботи оглядового майданчика його відвідало близько 2500 осіб.

Загалом, як зазначив Сергій Жуков, цього року в межах Програми Президента “Велике будівництво” в Харківській області реалізовується 13 об’єктів. Сім об’єктів визначені на цей рік: дитячий садок у Змієві, Палац культури в Лозовій, Близнюківська центральна районна лікарня, Ізюмський ліцей №2, басейн “Вимпел” у Балаклії, Чугуївський ФОК, а також Держпром.

Наступного року в області продовжать роботи на шести об’єктах: будівництві нового басейну “Мобіль” і дитячого садка “Теремок” у Пісочині, онкоцентру, травматологічної та дитячої обласних лікарень і фізкультурно-оздоровчого комплексу в Люботині.

Нагадаємо, раніше у ХОДА розповіли, які дороги відремонтують наступного року.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі