Оглядовий майданчик на даху харківського Держпрому може стати круговим

Перспективи проєкту залежать від фінансування. Про це розповів директор харківського КП “Держпром” Микола Чехунов, повідомляє пресслужба облради.

Відкриття об’єкту буде присвячено до 30-річчя Незалежності України. За словами держслужбовця, якщо надалі будуть виділені потрібні кошти, оглядовий майданчик може отримати ще 180 градусів огляду та стане круговим. У цьому випадку відвідувачі зможуть бачити не тільки площу Свободи, але і проспект Науки.

У Харкові КП “Держпром” віддасть своєму фавориту п’ять мільйонів на оглядовий майданчик

“На замовлення Держпрому Харківський плитковий завод нещодавно випустив партію кахлів, – голова Наглядової ради Харківського плиткового заводу Валентин Шеветовский. – Ця плитка повністю відтворює за дизайном і розмірами ту, що була вистелена сто років тому, і змогла витримати темп і ритм життя Держпрому”.

Нагадаємо, “Держпром” планує купити ліфт за п’ять мільйонів гривень. За ці гроші переможець повинен буде поставити новий ліфт вантажністю 1275 кілограмів, який раніше не підлягав ремонту і не був в експлуатації. Площа кабіни повинна становити 1,2 на 2,3 метра, висота – 2,3 метра. У таку ж суму обійдеться будівництво оглядового майданчика.

Коментарі