У Харківській області судді подарували 400 фальшивих доларів і пообіцяли $4000.

Суддя Інна Сербиненко з Харківської області поскаржилася на втручання у свою діяльність. Жінка стверджує, що їй пообіцяли чотири тисячі доларів. Про це вона повідомила у Вищу раду правосуддя.

У Харкові пішов у відставку суддя, який скаржився на АВЕК

Служителька Феміди розповіла, що зараз розглядає цивільну справу про спадщину. 10 червня в канцелярію суду надійшло клопотання від представника відповідача. У конверті лежали 100-доларові “купюри” з однаковим серійним номером. Там же містилася приписка про певну домовленість із суддею та обіцянку подарувати $4000 після винесення “правильного” рішення.

За словами Інни Сербиненко, вона не знайома з позивачем і не вела з ним ніяких переговорів. Суддя просить вжити заходів відповідно до чинного законодавства. Фальшивки вона залишила в сейфі у власному кабінеті.

 

 

“Прославився” після бійки в “Старгороді”: в Харкові пішов у відставку суддя

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали служителя Феміди з Донецької області. Силовики вважають, що він вимагав 30 тисяч доларів. За даними слідства, домовленість про “вирішення питання” була досягнута у Харкові ще в грудні 2020 року. Тоді суддя Донецького окружного адміністративного суду розповів бізнесменові, що може залагодити проблеми зі своїми колегами з Касаційного господарського суду. За скасування вердиктів двох інстанцій і передачу справи на новий розгляд фігурант запросив $30 тисяч.

 

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі