Окупанти вночі обстріляли Дніпропетровську область: поранено вісім людей, з них троє — діти

Про це 25 серпня повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Російські окупанти вночі обстріляли чотири райони області — Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський.

“По Синельниківському району після опівночі ворог вдарив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновано кілька будинків. Вісім постраждалих. Серед них троє — діти. Найменшій дівчинці лише два роки! Усі в лікарні. Продовжуються пошуково-рятувальні роботи у селищі Чаплине. Російська атака, що сталася напередодні, забрала життя понад 20 людей, серед них — двоє хлопчиків 6 та 11 років. Вони просто гралися вдома, коли туди прилетіли російські ракети. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення законів та звичаїв війни”, — йдеться у повідомленні.

Нікопольський район ворог тричі накривав вогнем із “Градів” та важкої артилерії. До Нікополя та Марганецької громади прилетіли 11 снарядів. Постраждалих немає.

“Криворізький район окупанти обстрілювали з “Ураганів” та “Смерчів”. Влучили у Апостолівську та Широківську громади. Село Кошево залишилося без світла. Кілька реактивних снарядів прилетіли і до одного з районів Кривого Рогу. Є руйнування житла. Люди не постраждали. По Дніпровському району росіяни випустили ракету. Наші військові її збили.”, — написав Валентин Резніченко.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі