Олег Синєгубов вручив волонтерам, компаніям та підприємцям відзнаки за допомогу під час війни

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов вручив відзнаки Міноборони та подяки від обласної влади волонтерам, компаніям та підприємцям за надання всебічної допомоги під час збройної агресії російської федерації проти України, плідну співпрацю зі Збройними Силами України, патріотизм та активну громадянську позицію.

Серед нагороджених – волонтери БО “Благодійний фонд “Безпечне небо, БО “Благодійний фонд Ігоря Діденка “Митці”, БО “Благодійний фонд “Добровільна допомога розвитку України”; представники компанії “Філіп Моріс Україна”, громадські активісти, працівники комунальної сфери.

“Дійсно, ви робите вклад в нашу спільну перемогу з перших днів. 24 лютого всі ви стали в стрій, дехто в формі, дехто без форми. Хтось вивозив людей під кулями, хтось намагався провозити сюди одяг, продукти харчування, засоби для військових тощо. Це дуже важливо, тому що особливо в перші дні військові зіткнулися з різними проблемами. Ви ризикуєте своїм життям майже щодня, але продовжуєте робити свою справу. Разом з вами прийдемо до перемоги», – звернувся до присутніх Олег Синєгубов.

Зі списком нагороджених за надання всебічної допомоги під час збройної агресії російської федерації проти України, плідну співпрацю зі Збройними Силами України, патріотизм та активну громадянську позицію можна ознайомитися за посиланням.

Коментарі