Смертельна ДТП на окружній: під Харковом зіткнулися вантажівка і легковик (Фото)

Аварія сталася на 479 кілометрі автодороги “Київ-Харків-Довжанський”.

У Харкові розшукують свідків ДТП, в якому загинули рятувальник із донькою

Про це 25 травня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області. За попередніми даними, водій ВАЗ-211540 не впорався з керуванням на трасі та виїхав на смугу зустрічного руху, де протаранив вантажівку DAF. Машину зім’яло і 50-річний житель селища Дергачі загинув на місці. Щоб витягти з уламків авто тіло водія, знадобилася допомога рятувальників. На місце прибули співробітники 6-ї частини ДСНС на аварійно-рятувальному автомобілі. За допомогою спеціальних інструментів вони деблокували тіло загиблого.

Слідчі з’ясовують обставини того, що сталося і розв’язують питання про відкриття кримінального провадження за фактом аварії.

Аварія на Окружній: тіло загиблого водія вирізали з машини рятувальники

Нагадаємо, раніше в Новобаварському районі Харкова сталася аварія, жертвою якої став чоловік 1974 року народження. Тіло водія довелося вирізати зі спотвореної машини. До рятувальників надійшла інформація про ДТП на вулиці Конопляній, 76/1. На місці події з’ясувалося, що автомобіль Nissan Teana врізався в дерево. Бійці ДСНС дістали з машини труп водія, а також потерпілу пасажирку. Жінку 1975 року народження доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

Коментарі