Патрульні почали обдзвонювати водіїв, що ганяють Харковом на великій швидкості

Харківським водіям, які були помічені в значному перевищенні швидкості, почали надходити дзвінки з поліції з попередженнями. За місяць патрульні зателефонували десятьом таким порушникам. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на виїзному засіданні Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності, яке проходить сьогодні в Харкові.

ДТП на проспекті Науки: водія залишили в СІЗО, але збільшили заставу

“Після трагедії в Харкові ми почали прицільний обдзвін тих водіїв, які їздять по містах зі швидкістю понад сто кілометрів на годину. Таких за жовтень у Харкові було 10, у Києві — 21. Кожному з них – ми знайшли всі їхні телефони – подзвонив патрульний поліцейський і попередив, що їзда з такою швидкістю, це буде не тільки штраф, ви ще зможете когось збити та будете сидіти за ґратами”, – сказав Геращенко.

За його словами, у боротьбі з лихачами на дорогах поліцейським допоможуть збільшення камер відеоспостереження, нагрудні камери та конфіскація автомобілів.

Микола Харківський визнав свою провину під час допиту – юрист

Нагадаємо, раніше в Харкові вилучили автомобіль у громадянина Нігерії, який їздив п’яним за кермом і не заплатив понад 80 тисяч гривень штрафу.

 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі