У центрі Харкова рятувальники загасили палаючу машину (Відео)

У Шевченківському районі Харкова на проспекті Науки загорілася припаркована машина. За словами очевидців, спершу було чути вибух, після чого спалахнув салон автомобіля. Відеозаписи того, що сталося були опубліковані в декількох міських Telegram-каналах.

У Харкові на ходу загорівся легковик

У пресслужбі обласного управління ДСНС підтвердили інформацію про те, що трапилося. Виклик надійшов о 08:37, на місце події виїжджали два відділення рятувальників. До моменту їх прибуття салон автомобіля ВАЗ Priora був повністю охоплений вогнем. О 08:50 пожежу було локалізовано, а о 09:06 – повністю загашено. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав. За даними рятувальників, причиною НП стало коротке замикання електропроводки.

Нагадаємо, раніше в Харкові та регіоні невідомі за одну ніч пошкодили три машини. У місті Валки близько четвертої ранку загорівся “Chevrolet Aveo” біля житлового будинку по вулиці Першого Травня. Вогонь встиг знищити моторний відсік і обшивку іномарки. Ще два автомобілі постраждали в Харкові – невідомі підпалили Toyota Camry біля будинку по вулиці Академіка Богомольця, а також облили кислотою автомобіль на проспекті Героїв Сталінграда.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі