Патрульні у Харкові затримали чоловіка, підозрюваного у шпигунстві (Фото)

Правоохоронці у Харкові зупинили місцевого жителя, який ходив вулицями міста під час комендантської години. Про це 29 жовтня на своїй Facebook-сторінці повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Під час перевірки у мобільному телефоні чоловіка правоохоронці виявили листування з абонентами з Росії. За інформацією Олексія Білошпіцького, такі записи можуть свідчити про співпрацю з країною-агресором.

“У меседжах громадянин всіляко демонстрував свою відданість окупантам та відправляв координати населених пунктів Харківської області. Підсвинок встиг і заробити на війні. Виявили скріншоти з перерахунками із російського банку. Рано чи пізно ми знайдемо всіх”, – написав правоохоронець.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі