Пенсіонерка з Первомайського самотужки займається благоустроєм дитячого майданчика (Фото)

У місті Первомайський Харківської області, 77-річна мешканка Валентина Губарєва, взяла на себе ініціативу з благоустрою двору, де вона проживає. Завдяки її старанням та зусиллям, дитячий майданчик, лавочки та інші елементи оточуючого простору були яскраво пофарбовані та нині тішать око та підіймають настрій сусідів.

За даними Первомайської міськради, Валентина Стефанівна Губарєва роками самостійно займається благоустроєм. Жінка виявила ініціативу та зібрала кошти від своїх сусідів на фарбу. Тепер у дворі її будинку все переливається різнобарв’ям: від лавочок та декоративних коліс до столу та дитячого майданчика.

Посол Франції повторно відвідав Ізюм на Харківщині та висловив захоплення стійкістю місцевих жителів (Фото)

“Я постійно все роблю з благоустрою у нас: під’їзд штукатурю, дорогу мету, дерева білила тощо. А два роки тому зрізала квіти з гіпсом на нозі. Зараз вирішила у дворі все пофарбувати, оскільки фарба вже облізла. Зібрала кошти, скільки не вистачало зі своїх додала, втім у мене пенсія маленька. Спочатку сама фарбувала, а потім сусідка Віта до мене підключилася. Люди питають, навіщо мені це потрібно, а я просто інакше не можу, не можу байдуже до цього всього ставитися, оскільки ж я тут живу. Люди кажуть, що мені треба пам’ятник ставити, а я їм відповідаю: «Так, давайте швидше, щоб я побачила». Цим всім займатимуся й надалі, головне, аби здоров’я дозволяло, вже ж 78 рік йде”, — розповіла Валентина Губарєва “Слобідському краю”.

Коментарі