Посол Франції повторно відвідав Ізюм на Харківщині та висловив захоплення стійкістю місцевих жителів (Фото)

Посол Франції в Україні, Етьєн де Понсен, знову відвідав місто Ізюм на Харківщині.

Про це повідомив начальник Ізюмської районної військової адміністрації, Степан Масельський.

Цей візит став другим для французького дипломата, який вже побував у Ізюмі у жовтні минулого року.

Під час свого візиту Етьєн де Понсен оглянув зміни, які відбулися у місті за останні півроку. Він відвідав місце масового поховання жертв російської агресії, міську лікарню, яка знаходиться у процесі реконструкції, а також центральну площу. Посол Франції також самостійно посадив квіти на центральній площі Ізюма.

Подружжя з Харкова продали авто та обручки, щоб знову відкрити магазин на Північній Салтівці

Під час зустрічі сторони обговорили можливості співпраці між громадами Ізюмщини, що постраждали внаслідок воєнних дій, та закордонними партнерами, зокрема щодо залучення фінансування для процесу відбудови.

Сам посол Етьєн де Понсен поділився враженнями від свого візиту до Ізюма у своєму акаунті в Twitter, висловивши захоплення стійкістю мешканців міста, які, попри пережите, поступово повертаються до нормального життя.

“Ізюм попри пережиті страждання поступово повертається до життя… Дивовижна стійкість мешканців”, — поділився він враженнями від поїздки.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Коментарі