Переліт всього за годину: з Харкова запустять рейси до Львова

Сьогодні в Харківському аеропорту анонсували запуск авіаперельотів до Львова. Вартість подорожі в один бік становитиме менше тисячі гривень. Про це повідомили в Telegram-каналі повітряної гавані.

У Харківському аеропорту шукали вибухівку

На сайті компанії “Air Ocean” зазначено, що лайнери Ан-148 курсуватимуть щочетверга та щонеділі. У повітрі пасажирам доведеться провести всього годину. Вартість перельотів варіюється в залежності від дати та становить від 835 до 1618 гривень.

Нагадаємо, раніше в Харківському аеропорту назвали найпопулярніші маршрути жовтня. За минулий місяць послугами повітряної гавані скористалися понад 123 тисячі осіб. При цьому в Харкові стало більше міжнародних рейсів, але менше внутрішніх – в межах країни. Найпопулярнішими напрямками для мандрівників стали курорти Анталія (Туреччина), Шарм-ель-Шейх (Єгипет) і Ларнака (Кіпр). Крім того, харків’яни часто літали в Київ і Стамбул.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі