У Харкові на установку і демонтаж новорічної декорації планують витратити майже півтора мільйона гривень

Про це сьогодні повідомили в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на портал Prozorro.

Комунальної підприємство “Міськсвітло” в жовтні 2020 року купило новорічну світлову декорацію за 2,9 мільйона гривень. Після цього комунальники двічі замовляли послугу з встановлення та демонтажу конструкції і витратили на це 2,7 мільйона гривень.

Департамент мерії в Харкові переплачує за ремонт даху в будинку – ХАЦ

Так, у цьому році КП “Міськсвітло” планує укласти договір у ФОП “Павлова Юлія Володимирівна” на 1,39 мільйона гривень. За ці гроші підрядник повинен буде провести роботи по монтажу і демонтажу новорічної світлової декорації в новорічні та різдвяні свята. Торік на аналогічні роботи з міського бюджету виділили 1,4 мільйона гривень.

Будівництво тераріуму в Харківському зоопарку подорожчало до 26 мільйонів гривень – ХАЦ

За інформацією ХАЦ, Юлія Павлова зареєструвала ФОП у липні цього року, а вже у вересні вона уклала договір на 1,4 мільйона гривень з Харківським міським комплексним центром клубів за місцем проживання. За умовами угоди, фірма Павлової зобов’язується надати послуги “по реалізації іміджевого міського науково-творчого проєкту “Технопарк”.

Нагадаємо, Харківська міськрада витратила 11,5 мільйона гривень на вісім плаваючих фонтанів у саду Шевченка. Кожен з таких об’єктів обійшовся міському бюджету у 1,4 мільйона. В саду Шевченка планували встановити серію скульптур “Сім видатних харків’ян”. За ансамбль статуй готові були заплатити 6,9 мільйона гривень (999,7 тисячі гривень за кожну). Однак у Департаменті комунального господарства міськради повідомили, що в підсумку вирішили встановити шість скульптур за 7,6 мільйона гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі