Перепив та заблукав: на кордоні затримали порушника

У Харківській області правоохоронці затримали чоловіка, який намагався перетнути російсько-український кордон. Місцевий житель заявив, що опинився на місці події помилково. Про це розповіли в Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Йшла відвідати матір: у Харківській області жінку не пустили у РФ

Інцидент стався поруч з селом Сотницький Козачок. У порушника не було при собі документів. Він розповів правоохоронцям, що вживав спиртні напої, а потім заблукав. Своє перебування біля кордону чоловік 1967 року народження назвав “випадковістю”.

У Харківській області онук пропонував хабар, щоб бабусю пустили у РФ

Нагадаємо, харківські прикордонники отримали два нових французьких вертольоти. Всього наша країна повинна отримати 55 одиниць авіатехніки, з яких 24 – дістануться вартовим кордону. Льотні екіпажі та технічний персонал для них будуть проходити навчання в центрі Airbus. Отримані вертольоти поповнили парк Харківської окремої авіаційної ескадрильї Держприкордонслужби.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі