Переправляли військовозобов’язаних за кордон під виглядом волонтерів: двом мешканцям Дніпропетровської області повідомили про підозру (Фото)

Про це 24 жовтня повідомили у Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, двоє мешканців Кривого Рогу організували схему незаконного переправлення через державний кордон чоловіків призовного віку.

За $15 тисяч фігуранти обіцяли виготовити документи, які б дозволили трьом військовозобов’язаним громадянам безперешкодно виїхати з країни під виглядом волонтерів.

Під час отримання “гонорару” фігурантів затримали правоохоронці. Під час обшуків у їхніх будинках поліцейські вилучили документи та носії інформації, що підтверджують протиправну діяльність.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями 332 та 369-2 (“організації незаконної переправки осіб через державний кордон України” та “зловживання впливом”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі