Перейшли на бік окупантів: вісьмом правоохоронцям Луганської області повідомили про підозру (Фото)

Про це 5 вевесня розповіли в Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, з початку російської агресії проти України вісім правоохоронців із Луганської області зрадили присязі та добровільно перейшли на бік окупантів.

Фігуранти добровільно вступили до структурних підрозділів незаконно створених правоохоронних органів так званої “ЛНР”. У захоплених окупантами адміністративних будівлях поліції четверо підозрюваних розпочали “службу” у “Старобільському райвідділі внутрішніх справ МВС ЛНР”, ще двоє – в окупаційному “Новопсковському райвідділі внутрішніх справ МВС ЛНР”. Судовий охоронець після проходження співбесіди зайняв псевдопосаду співробітника поліції “Міловського райвідділу внутрішніх справ МВС ЛНР”. Ще один підозрюваний продовжив роботу у так званому “Старобільському слідчому ізоляторі УВП МВС ЛНР”.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Вісьмом громадянам повідомили про підозру за статтею 111 (“державна зрада”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі