Під час нічного обстрілу Харкова дві жінки зазнали поранень (Фото)

Про це 13 серпня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російські окупанти вночі двічі обстріляли Харків. За попередньою інформацією, ворог використав ракети С-300. Одна з них у Слобідському районі вдарила у тротуар перед коледжем, вибухова хвиля пошкодила будівлю. У Немишлянському районі російська ракета влучила у територію перед готельно-ресторанним комплексом. Пошкоджено тролейбуси, легкові автомобілі, вибито скло у сусідніх будинках. Дві жінки 74 та 50 років отримали поранення, медики надали їм допомогу на місці.

Окрім цього, протягом доби ворог обстрілював Харківський, Чугуївський, Богодухівський та Ізюмський райони. Пошкоджено будинки та господарські споруди. За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізували трьох мирних громадян. У Харківському районі поранення дістав 56-річний чоловік. У Богодухівському — жінка 84 років та 13-річний хлопець, він у тяжкому стані.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі