Під час пожежі в будинку евакуювали шістьох жителів, одна людина загинула (Фото)

У Красноградському районі загорівся двоповерховий будинок. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію в селі Зачепилівка надійшов на спецлінію 24 грудня о 05:29. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття на вулиці Парковій, 28 горіла квартира у двоповерховому будинку. Площа пожежі склала п’ять квадратних метрів.

Врятували собаку та п’ятьох кошенят: у Харкові пожежники майже чотири години гасили вогонь у приватному будинку

Під час ліквідації вогню рятувальники виявили двох чоловіків, які перебували в несвідомому стані. Один з потерпілих помер, другого – доставили в реанімацію. Ще п’ятьох мешканців будинку евакуювали. О 06:49 загоряння вдалося ліквідувати. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

240221-12.jpeg

 

У Харківській області приватний будинок загорівся через необережне поводження з вогнем

Нагадаємо, раніше в Харківській області через замикання лічильника спалахнув будинок. НП сталася в селищі Панютине Лозівського району. До приїзду рятувальників загасити вогонь встигли співробітники поліції, ніхто не постраждав. З’ясувалося, що в приватному будинку спалахнув електролічильник.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі