Під Харковом бригада швидкої допомоги врятувала тримісячну дівчинку

У Харківській області немовля ледь не загинуло через ускладнення при інфекційному захворюванні. Під час нападу дитину врятувала бригада швидкої допомоги. Про це розповіла мати дівчинки в міському Telegram-каналі “Труха”.

У Харкові медики врятували чоловіка в стані клінічної смерті

За словами жінки, її дочка знепритомніла та перестала дихати. Медик оперативно дав їй кисень, після чого дитину доставили в обласну дитячу лікарню. Там дівчинці надали необхідну допомогу.

“Але все могло б бути інакше… Дуже хочеться сказати йому спасибі, побільше б таких лікарів”, — написала автор.

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомили, що дитину врятувала бригада у складі фельдшера Артема Піскуна, медсестри Юлії Ковальової та водія Андрія Кириченка. Медики подякували за теплі слова та побажали дівчинці одужання.

Нагадаємо, раніше співробітники швидкої допомоги успішно реанімували хлопчика, який наковтався води під час купання. Як з’ясувалося, малюка, якому ще немає і року, батьки залишили у ванній без нагляду. Коли ж мама через час зайшла у ванну кімнату, побачила, що хлопчик лежить на воді обличчям вниз. Малюк перебував у несвідомому стані. Медики, які прибули на виклик через чотири хвилини після дзвінка, реанімували дитину

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі