Під Харковом чоловік з лопатою напав на машину електриків

У селищі Слатине Харківської області стався конфлікт між місцевим жителем та співробітниками обленерго. Останні приїхали відключати чоловікові світло за несплату. Про це розповіли в пресслужбі “Харківобленерго”.

У Харкові група чоловіків зірвала засідання та напала на працівника суду

Сьогодні близько 11:00 співробітники акціонерної компанії приїхали відключати від електроенергії приватний будинок. Місцевий житель заборгував за світло понад п’ять тисяч гривень. Раніше його житло вже не раз відрізали від мережі, але чоловік знову підключався.

Побачивши співробітників обленерго, боржник вийшов на вулицю, вдарив одного з них в обличчя та спробував лопатою розбити лобове скло службової машини. На місце події викликали поліцію.

Під Харковом місцевий житель обстріляв енергетиків, один з чоловіків отримав поранення

Нагадаємо, це вже не перший подібний інцидент. Минулого року 60-річний співробітник “Харківобленерго” отримав травму шиї під час конфлікту з місцевими жителями. Чоловік знімав на відео, як один з будинків відключають від електроенергії. В цей час до нього підійшов 46-річний власник будинку зі своїм приятелем. Між чоловіками виникла сварка. За інформацією поліції, господар домоволодіння став поводитися агресивно, а його товариш вхопився за ремінь відеокамери, що висіла на шиї у працівника обленерго, та потягнув за нього.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі