Під Харковом інкасатори збили чоловіка: потерпілий помер у лікарні

У Харківській області правоохоронці встановлюють обставини ДТП, в результаті якого помер 86-річний чоловік. Аварія сталася вчора о 13:10 в селищі Пересічне. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Смертельна аварія під Харковом: іномарку розірвало навпіл

За попередніми даними, інкасаторський фургон збив пенсіонера, який йшов по узбіччю з велосипедом. Постраждалого доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги, але через деякий час він помер. Інформацію про те, що трапилося зареєстрували в райвідділі, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше в Харкові сталося ДТП на перехресті проспекту Лева Ландау та вулиці Киргизькій. Там зіткнулися позашляховик Lexus і фургон Renault. У результаті аварії постраждали двоє чоловіків з останнього автомобіля. У 60-річного водія медики діагностували черепно-мозкову травму та забої, у 40-річного пасажира – відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа та перелом стегна.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі