У Харкові посеред вулиці загорівся трамвай з пасажирами

Інцидент стався в районі площі Захисників України. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

У Харківській області – масштабна пожежа: загорівся склад соломи

Сигнал про подію поступив на спецлінію 2 серпня о 22:37. У вагоні трамвая №8 загорілися дроти та підлога. Водій зупинив транспортний засіб і пасажири самостійно покинули салон. До місця НС направили два відділення рятувальників. На момент їх прибуття площа пожежі склала два квадратних метрів.

 

 

 

О 23:07 вогнеборцям вдалося ліквідувати загоряння. Жертв і постраждалих у результаті інциденту немає. Причиною пожежі стали теплові прояви електричної енергії, повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

У Харківському районі під час пожежі з багатоповерхівки евакуювали понад 40 осіб

Нагадаємо, раніше в Харківській області від удару блискавки загинув чоловік. Трагедія трапилася в Барвінківському районі 7 червня. Прибувши на місце події, медики констатували смерть 62-річного жителя села Червона Поляна. Ймовірно, в момент удару він перебував у саду. На його тілі фельдшери зафіксували опіки, характерні для удару блискавки.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі