Під Харковом лабрадор знайшов півкіло наркотиків у машині

У Харківській області на пункті пропуску “Гоптівка” затримали автомобіль, в якому були заховані заборонені речовини. Відшукати канабіс допоміг службовий пес Філ. Про це повідомили в пресслужбі Харківської митниці.

Харківську митницю очолив колишній працівнику СБУ з Одеси

Мінівен Mazda MPV їхав з України у РФ. Водій заявив правоохоронцям, що в машині немає зброї або наркотичних засобів. Однак під час огляду собака зреагував на кузов автомобіля.

Як з’ясувалося, в металевому підсилювачі, запаяному у вигляді труби, лежали чотири згортки з наркотиками. Загальна вага “товару” склала 0,5 кілограма. Речовину вилучили для експертизи, на фігуранта склали протокол за порушення митних правил.

img-20210928-wa0004_2.jpg

Фото: Харківська митниця

Нагадаємо, раніше в харківському аеропорту вилучили партію одягу елітних брендів. У багажі пасажирок, які прибули на рейсі “Стамбул – Харків”, виявили сукні Tommy Hilfiger, світшоти Calvin Klein, штани HUGO BOSS і інші речі. За словами жінок, вартість першої партії брендового одягу становить 859, а другої – 943 євро. Згідно з чинним законодавством, одна людина може ввезти товар на суму не більше 1000 євро. Однак митники провели експертизу та дійшли висновку, що іноземки занизили ціну речей. Їх загальна вартість склала понад 2300 євро.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі