Під Харковом пенсіонер вдарив ножем сина

82-річному чоловікові загрожує до восьми років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. За даними правоохоронців, 23 листопада в лікарню з пораненням грудної клітини доставили 43-річного жителя села Степанки Харківського району.

Розбив машину і штрикнув ножем іноземця: харків’янина звинувачують у расовій ворожнечі

Прибувши на виклик, правоохоронці з’ясували, що між потерпілим і його батьком вдома стався конфлікт. Під час сварки пенсіонер вдарив сина ножем. Слідчі за даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 121 (“умисні тяжкі тілесні ушкодження”). Літнього чоловіка затримали. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

У Харкові поліція затримала підозрюваного у вбивстві матері

Нагадаємо, раніше в Харкові дівчина ледь не вбила свого колишнього коханого. За інформацією силовиків, 14 лютого в лікарню з гуртожитку на території індустріального району був доставлений 20-річний хлопець з ножовим пораненням. На місці злочину поліцейські встановили, що поранення хлопцю в ході сварки завдала його колишня 19-річна дівчина. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 121 КК України (“тяжке тілесне ушкодження”).

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі