Під Харковом перекинувся автобус: загиблого водія вирізали рятувальники

Аварія сталася вночі 16 листопада на трасі “Харків – Київ – Довжанський”. Як повідомили в облуправлінні ДСНС, біля села Гракове Чугуївського району перекинувся мікроавтобус Ford Transit. Про подію рятувальники дізналися о 23:03.

На трасі Київ-Харків перекинувся автобус з пасажирами: водій загинув (Відео)

В результаті ДТП 53-річний водій загинув відразу. Його тіло виявилося заблоковано всередині авто. У салоні також знаходилися четверо пасажирів, які отримали незначні травми. Один з них від госпіталізації відмовився, інших доставили в лікарню.

Щоб деблокувати тіло загиблого водія, рятувальники спочатку залучили дорожню техніку, за допомогою якої поставили автомобіль на колеса. Потім спеціальним інструментом зрізали передні двері та витягли тіло загиблого з машини. Зараз на місці аварії працюють правоохоронці.

У Харкові перекинувся мікроавтобус: водій помер

Нагадаємо, раніше в Харкові в районі авторинку “Лоск” зіткнулися мікроавтобус та ВАЗ-21099. Від удару обидва автомобілі злетіли з дороги в кювет, а мікроавтобус ще й перекинувся. 75-річного водія “Лади” затиснуло в авто. Швидка, яка прибула на місце, не змогла його врятувати – від отриманих травм чоловік помер.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі