Під Харковом під час пожежі в будинку загинув чоловік

Трагедія сталася в місті Мерефа. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію на вулиці Чумацькій, 9 надійшов на спецлінію 4 листопада о 05:26.

До місця НП відправили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їхнього прибуття у житловому будинку горіли кілька кімнат. Площа пожежі склала 50 квадратних метрів.

У Харкові легковик згорів неподалік від ринку “Барабашово”

Під час ліквідації вогню рятувальники виявили тіло 43-річного чоловіка. О 07:45 пожежу вдалося повністю загасити. За попередньою інформацією, причиною трагедії стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

У Харкові рятувальники 3,5 години гасили пожежу на приватному підприємстві

Нагадаємо, раніше на проспекті Тракторобудівників, 108 сталася пожежа, в результаті якої загинув пенсіонер. До моменту прибуття рятувальників вогнем була охоплена площа в п’ять квадратних метрів, горіли особисті речі у квартирі на шостому поверсі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі