У вихідні в Харкові стартує ювілейний “Бал хризантем”

У Фельдман Екопарк 2 і 3 жовтня відбудеться відкриття 10 ювілейного осіннього шоу. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі соціально-гуманітарного комплексу.

Для гостей “Балу хризантем” підготували майже 70 тисяч квітів різноманітних форм і забарвлень. За словами організаторів заходу, все алеї та основні локації екопарка перетворилися в фотозони з квітковими інсталяціями та артоб’єктами. Всі вони будуть присвячені мешканцям мультикомплексу та пов’язаним з ними казковими історіями.

У харківський екопарк привезли на реабілітацію орлана-білохвоста та косулю

“Сортів хризантем цього року понад 30 – квіти не тільки вітчизняної селекції, а й привезені з-за кордону, зокрема з Нідерландів. Поряд зі скульптурами, вже улюбленими нашим гостям за колишніми балами, будуть і нові композиції “, – розповів головний озеленювач Фельдман Екопарк Микола Дворецький.

Орлана, врятованого в Фельдман Екопарк, випустили в природу на честь Дня незалежності України

За його словами, гостей розважатимуть музиканти, аніматори й артисти-міми. На відвідувачів чекають концерти, хореографічні номери та творчі майстер-класи. Кульмінацією свята стане карнавальна хода, яке відбудеться в неділю о 11:30. А вже о 12:00 на манежі Кінного комплексу пройде велике танцювальне шоу.

Організатори відзначають, що “Бал хризантем” у Фельдман Екопарк триватиме близько місяця. Відвідати всі розважальні заходи можна безкоштовно.

Нагадаємо, раніше в комплексі вибрали ім’я для новонародженого лошати. Малюка назвали Леголасом на честь героя знаменитої кінотрилогії. Всього в Екопарку зараз є дев’ять американських мініатюрних коней, частина з яких бере участь у реабілітації людей з особливими потребами. Батьки Леголаса приїхали з Нідерландів. Озі та Лора живуть у Фельдман Екопарк вже третій рік.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі