Під Харковом помер заслужений лікар України

30 січня помер головний лікар Дергачівської районної лікарні Дмитро Дончак. Медику було 60 років. Про це повідомили на сторінці установи у Facebook.

Адвокат, футболіст та вчені: кого втратив Харків у 2021 році

Дмитро Дончак очолював лікарню понад 15 років. У 2008 президент Віктор Ющенко надав йому звання заслуженого лікаря України. Крім медицини, фахівець займався політичною діяльністю — був помічником депутата-регіонала Володимира Кацуби, а також обирався до Дергачівської райради від “Європейської солідарності”.

“У цей траурний день висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, всім, хто знав і любив Дмитра Юрійовича. Сумуємо разом з вами”, — заявили в районній лікарні.

У Харкові помер репер, який пересувався на інвалідному візку

Нагадаємо, раніше в Харкові на 79-му році життя помер відомий журналіст та Почесний громадянин міста. Микола Соловйов народився 16 лютого 1943 року в селі Солотча Рязанської області (РФ). Закінчив Харківський державний університет ім. Горького (зараз – ім. Каразіна). Все своє життя присвятив Харківській журналістиці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі