Під Харковом поїзд збив дівчину: в мережі з’явилося відео трагедії

У мережі з’явилося відео вчорашньої НС на залізничному переїзді в Пісочині, жертвою якого стала 19-річна місцева жителька. Зараз обставини події з’ясовує поліція. Запис з камер спостереження був опублікований у Telegram-каналі “Харків Life”.

В поїзд, який їхав з Харкова до Львова, в’їхав комбайн (Фото)

Трагедія сталася о 14:04 на перегоні “Люботин – Нова Баварія”. На записі видно, що дівчина пропустила один склад і почала переходити через переїзд, хоча шлагбаум ще був закритий. В результаті поїзд “Львів – Бахмут”, що рухався іншими коліями, вона помітила надто пізно. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

 

 

 

Нагадаємо, раніше недалеко від Південного вокзалу поїзд переїхав жінку. Вона лежала на залізничних коліях і не реагувала на звукові сигнали. Машиніст намагався екстрено зупинити вантажний поїзд, однак уникнути наїзду не вдалося. Як повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції, від отриманих травм 64-річна жінка загинула на місці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі