Під Харковом поїзд збив жінку з проблемами слуху

У Харківському районі під колесами поїзда загинула пенсіонерка. Трагедія сталася на перегоні Мерефа – Борки, поруч з селом Липковатовка. Про це повідомили в оперативному зведенні ХОДА.

75-річний чоловік загинув під колесами поїзда

Вчора о 11:48 складу збив жінку 1937 року народження. У жертви було розлад слуху, через якого вона не почула сигналів поїзда, що наближається. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Через те, що сталося рух поїздів на цьому перегоні затримали на 4,5 години. Всі обставини трагедії встановлюють правоохоронці.

У Харкові бетономішалка збила на смерть пішохода

Нагадаємо, раніше в Харкові поїзд переїхав жінку. Трагедія сталася вчора ввечері на перегоні Харків-Сортувальний – Харків-Пасажирський недалеко від Південного вокзалу. Жінка лежала на залізничних коліях і не реагувала на звукові сигнали. Крім цього, машиніст намагався екстрено зупинити вантажний поїзд, однак уникнути наїзду не вдалося. Як повідомили в поліції, від отриманих травм 64-річна жінка загинула на місці. 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі