Під Харковом рецидивіст пограбував співробітника автозаправки: суд виніс вирок

Відповідні матеріали справи опублікували в Єдиному держреєстрі судових рішень. За даними слідства, фігурант прямував пішки з Харкова в Дергачівський район. Дійшовши до села Сіряки, чоловік побачив на автозаправній станції свого знайомого, який у кімнаті відпочинку рахував гроші.

Під Харковом син одним ударом брухту вбив батька

Підкравшись до будівлі, зловмисник підняв із землі уламок тротуарної плитки та став чекати співробітника заправки на вулиці. Коли той вийшов з приміщення на вулицю, рецидивіст вдарив його каменем по голові. Від отриманої травми потерпілий впав на землю і втратив свідомість. Після цього зловмисник витягнув з кишені куртки знайомого майже 11 тисяч гривень та зник.

У Харкові жінка вербувала повій для роботи на Кіпрі – поліція

Під час суду рецидивіст визнав свою провину і розкаявся. Згідно зі статтею 187 (“розбій”), суд визнав чоловіка винним і засудив до трьох років і шести місяців тюремного ув’язнення.

Раніше Валківський районний суд Харківської області виніс вирок чоловікові, який намагався захистити матір та випадково вбив батька. Студент Харківського національного аграрного університету разом з близькими та своїм товаришем поїхав забирати п’яного батька з сусіднього села. Між матір’ю і батьком хлопця спалахнула сварка, під час якої чоловік спробував вдарити жінку. Син втрутився та завдав жертві два удари держаком тряпки. Потерпілий отримав забій і розрив селезінки з сильним крововиливом, через що в той же день помер.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі