Під Харковом рятувальники близько години гасили пожежу в м’ясному цеху

В Люботині загорілося промислове приміщення приватного підприємства. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі ДСНС.

Сигнал про подію на вулиці Курортній, 21 надійшов на спецлінію 21 вересня о 6:14. За словами очевидців, на території фірми загорівся цех з переробки м’яса. До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні.

У Харківській області палав магазин дитячих іграшок

На момент їх прибуття в приміщенні прийому сировини горів котел для варіння продукції, електрощитова та холодильник. Площа спалаху склала 15 квадратних метрів.

210921-8.jpeg

 

У Харкові чоловік отримав опіки, рятуючи свій автомобіль від пожежі (Фото)

О 07:05 рятувальники ліквідували пожежу. Жертв і постраждалих в результаті спалаху немає. Зараз співробітники ДСНС і правоохоронці з’ясовують причину інциденту.

Нагадаємо, 25 червня сталася пожежа на СТО в селі Котлярі Харківського району. Вогонь охопив усе приміщення СТО, всередині також перебували кілька машин. Загальна площа пожежі склала 500 квадратних метрів. Пожежники боролися з полум’ям чотири години, вогонь знищив п’ять автомобілів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі