У Харкові в потрійному ДТП постраждала жінка

Пасажирку одного з автомобілів доставили в лікарню. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Харківської області.

7 липня близько 08:00 проспекті Московському, 293 зіткнулися легковики KIA, ЛУАЗ і Skoda. В результаті ДТП постраждала пасажирка останнього автомобіля. Її з травмами різного ступеня тяжкості медики швидкої допомоги доставили в лікарню.

У Харкові водій Ford влаштував потрійне ДТП і втік з місця події

На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група. Зараз поліцейські з’ясовують обставини аварії.

У Харківській області потяг протаранив мікроавтобус: водій у важкому стані

Нагадаємо, раніше водій ВАЗ-2108 виїхав для обгону на зустрічну смугу та врізався в маршрутку, що їхала з Харкова до Черкаської Лозової. Від удару легковик відкинуло назад і він зіткнувся з вантажівкою DAF. У результаті аварії постраждав хлопчик 2011 народження. Маленький пасажир ВАЗ отримав забиття голови. Дитину доставили в лікарню, але після медичного огляду – відпустили додому.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі