Під Харковом рятувальники три години гасили двоповерховий будинок з підземним гаражем (Фото)

НП сталася в місті Південне. Про це 15 грудня повідомили в пресслужбі ДСНС в Харківській області.

Дзвінок про загоряння у в’їзді Освіти, 12 надійшов на пульт рятувальників напередодні о 19:53. Коли на місце прибули чотири відділення рятувальників, вогонь охопив підвальне приміщення, де знаходився гараж з автомобілем Peugeot 206. Крім того, на першому поверсі горіли дерев’яні сходи та домашні речі. Площа пожежі склала близько 100 м кв.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору. На гасіння пожежі подали чотири пожежні стволи та пінний генератор. Повністю впоратися зі стихією вдалося о 22:41. Зараз фахівці з’ясовують причину, по якій спалахнув вогонь.

Під Харковом дівчина впала в 12-метровий колодязь

Нагадаємо, раніше в Харкові шість бригад рятувальників понад три години гасили пожежу на складі. Сигнал про подію на вулиці військовій, 20 надійшов на спецлінію 30 вересня. До місця НП направили шість відділень рятувальників на автоцистернах і автодрабині. На момент їх прибуття в складській будівлі на другому поверсі горіли текстильні вироби. Площа пожежі склала 150 квадратних метрів.

Коментарі