Під Харковом рятувальники витягли чоловіка з 15-метрового яру

Рятувальників на місце НП викликали медики, які не могли надати допомогу потерпілому. Про це 29 вересня повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Дзвінок на лінію “101” надійшов о 08:33 ранку. Виявилося, що на території садового товариства “Ремонтник” в селі Липці Харківського району чоловік впав у глибокий яр. На місце викликали медиків, але ті не могли підібратися до пацієнта, який лежав внизу крутого 15-метрового схилу, зарослого кущами.

Прибувши на місце, рятувальники спустили на мотузці медичні ноші і витягли 61-річного чоловіка на рівнинну місцевість і донесли його до карети швидкої допомоги. Медики госпіталізували потерпілого в лікарню.

У Харкові копи врятували життя пенсіонерці, у якої стався інсульт

Нагадаємо, раніше в Куп’янському районі Харківської області рятувальники допомогли пенсіонерці, яка перенесла інсульт. 4 травня на гарячу лінію «101» звернулася жінка 1945 року народження та розповіла, що не може самостійно вибратися з будинку і погано себе почуває. На місце події виїхав екіпаж пожежно-рятувальної частини. Бійці ДСНС за допомогою спецінструменту зламали двері та знайшли на підлозі місцеву жительку, яка перенесла інсульт. Пенсіонерку передали співробітникам швидкої.

Коментарі