Під Харковом “Славута” зіткнулася з мікроавтобусом: 20-річного водія вирізали рятувальники

У селищі Високий Харківської області сталася аварія, в результаті якої молодому хлопцю знадобилася допомога рятувальників. Постраждалого дістали зі спотвореної машини. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові легковик влетів у стовп

ДТП за участю “Славути” та мікроавтобуса Volkswagen Multivan сталася сьогодні вранці на вулиці Київській. В результаті зіткнення водій легковика виявився заблокований у салоні. Рятувальники за допомогою спецінструментів дістали хлопця 2001 року народження та передали його медикам. Постраждалого доставили в Харківську лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

190721-6.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Новобаварському районі Харкова сталася аварія, жертвою якої став чоловік 1974 року народження. На місці події з’ясувалося, що автомобіль Nissan Teana врізався в дерево. Бійці ДСНС витягли з машини труп водія, а також потерпілу пасажирку. Жінку 1975 року народження доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі