Під Харковом засудили чоловіка, який розбив голову поліцейському

Дергачівський районний суд Харківської області виніс вердикт у справі про напад на поліцейського. Фігурант повністю визнав свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Вбив співмешканку в новорічну ніч: у Харкові засудили чоловіка

Інцидент стався в селі Цупівка 4 жовтня. Під час патрулювання машину правоохоронців зупинила місцева мешканка та розповіла про неадекватного чоловіка біля магазину. За вказаною адресою правоохоронці знайшли п’яного та агресивного порушника, який нацьковував свого пітбуля на перехожих.

Поліцейські спробували зупинити фігуранта, але він схопив одного з них за шию та вдарив головою в лоб. Від удару у старшого сержанта пішла кров. Заспокоїти буяна вдалося лише за допомогою сльозогінного газу та наручників. У потерпілого пізніше діагностували струс мозку та забій голови.

Заліз на авто патрульних та вдарив поліцейського в обличчя: у Харкові судитимуть рецидивіста

В ході розгляду уродженець Харкова визнав свою провину. За нанесення легких тілесних ушкоджень співробітнику правоохоронних органів його засудили до двох років позбавлення волі. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі