Під Харковом жінці, яка образила в Instagram бійців ВСУ, довелося вибачатися (Відео)

Мешканка Чугуєва Яна Ковальова після конфлікту з представником української армії висловила свою думку про всіх бійців ЗСУ. Відповідне відео жінка розмістила на своїй сторінці в Instagram.

“Вони смердючі, брудні, обригані або обдолбані ходять по місту. Де цей військовослужбовець, якого можна поважати за щось? Він поїхав кудись, він там пролежав у затінку, ногою потелепав – і він вважається героєм. Який ти нахер герой? Проти кого вони воюють. Ненавиджу цих тварюк. Ненавиджу! ” – сказала мешканка області.

 

 

 

Незабаром після того, як запис потрапив в соцмережі, майстер по нарощуванню вій закрила свою сторінку в Instagram. А через кілька годин – опублікувала відео з вибаченнями.

“Я вибачаюся перед армією України, я не хотіла образити українську армію, я говорила конкретно за ту жінку, яка зі мною погано поступила, а не за українську армію”, – заявила Ковальова.

“Я вибачатися не буду”: бізнесмен, що вдарив дівчину відповів активістам

Користувачі соцмереж у коментарях відзначили, що слова жінки звучать непереконливо, тому що в своєму першому відео говорила про бійців ЗСУ загалом, зокрема, називаючи їх “тварюками”. Newsroom спробував зв’язатися з мешканкою Чугуєва, однак за вказаним у шапці профілю телефоном додзвонитися не вдалося.

 

 

 

Нагадаємо, раніше харків’янка, яка в інтерв’ю невтішно відгукнулася про учасників Маршу вишиванок, 21 травня опублікувала вибачення. Дівчина заявила, що більшість учасників акції в центрі Харкова – малозабезпечені та неосвічені люди. Запис інтерв’ю була опублікований у соцмережах. На записі ведучий запитує у респондентки, як вона ставиться до Параду вишиванок, який напередодні пройшов на вулиці Сумській. У відповідь дівчина відповідає, що “це просто огидно”, а гасло “Слава Україні! Героям слава!” називає “нацистським”.

Коментарі