Під Харковом жорстоко вбили кішку та покалічили кота

У селищі Чкаловське Харківської області невідомі жорстоко розправилися з твариною. Зловмисники вбили трьохлапу кішку і познущалися з ще одного бездомного кота. Про це повідомили волонтери на своїй сторінці в Instagram.

У Харкові поліція шукає садиста, який жорстоко побив собаку

“Мальва вже вбита, а рудому відрубали хвіст та зламали ребра! Але рудий ще живий”, — написали зоозахисники.

За їхніми словами, кішку “демонстративно повісили на воротах церкви”. У поліції частково підтвердили цю інформацію. За даними правоохоронців, в Чкаловському дійсно вбили тварину та залишили її на воротах господарів. Однак до правоохоронців з цього приводу ніхто не звертався.

Другого кота, постраждалого від рук шкуродерів, сьогодні відвезуть до лікаря. У зв’язку з цим волонтери збирають кошти на лікування.

c251e-clip-112kb.jpg

Фото: Котик Дім Харків

Нагадаємо, раніше Комінтернівський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який викинув двох кошенят з балкона 12 поверху. 27 січня 2019 року правоохоронці виявили біля сміттєвого контейнера на проспекті Героїв Сталінграда, 1а мертвого кошеня, а поруч — ще одного з серйозними травмами. Пізніше другий вихованець помер в клініці. По гарячих слідах поліцейські встановили підозрюваного: ним виявився 27-річний місцевий житель, який був п’яний у момент скоєння злочину. За жорстоке поводження з тваринами суд засудив жителя Харкова до п’яти років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі